Gràcies

MOLTES GRÀCIES!!!

per Ester Galindo

Fa un any, antum no tenia ni web. Tot just era el nom amb el qual vam voler batejar el nostre anhel de contribuir al benestar de les persones.
Els qui ens seguiu des de l’inici, sabeu que el nostre principal objectiu per al 2015 era convidar en Phil Maffetone a Barcelona. No ens ha estat possible fer-ho aquest any. I l’experiència ens ha servit per adonar-nos que, senzillament, ens cal sembrar una mica més per poder tirar endavant els seminaris.
Des de l’abril de 2014, que va sortir publicat el primer article de Maffetone a la revista Triatlón, hem traduït 32 articles; un material de gran valor informatiu que anem pujant, de mica en mica, al nostre web amb l’objectiu de continuar difonent el seu mètode.

Fins aquí, tot molt normal i previsible.

O no tant.

Perquè, sense gairebé adonar-nos-en, al llarg d’aquest any hi ha hagut 32 persones que han volgut que les acompanyéssim per tal de millorar la seva salut i la seva forma física. 32 persones que, a dia d’avui, saben escoltar el seu cos i s’han convertit en el millor regal d’aquest primeríssim any de vol.
Vet aquí una petita mostra d’aquests primers mesos de vida:
L’A., bomber i triatleta amb una magnífica condició física, ha dit adéu per sempre més a la seva sinusitis crònica i ja només necessita quatre ganyips i un bidó d’aigua per pedalar durant 85 km en bici de muntanya.
La J. ha quedat en estat després de 8 anys de provar-ho, sense èxit, per totes les vies mèdiques i naturals; i això que havia vingut a nosaltres perquè volia començar a córrer!
La G. s’ha alliberat per sempre més de les sufocacions, les erupcions cutànies i l’insomni, després de 6 anys de patir-los “per culpa” de la menopausa.
La D. ha recobrat la confiança en el seu cos, després que els metges la deixessin per impossible…

Aquestes quatre ratlles se’ns queden esquifides per expressar la immensa gratitud que sentim ara mateix per tot el que ens heu permès compartir amb vosaltres.
No sabem quantes coses bones ens durà el 2016.
El que sí sabem és que nosaltres estarem aquí per rebre-les amb els braços ben oberts.

Les nostres ganes de donar ja s’han multiplicat per 32. I tot just ens hi posem!

Que tingueu molt BONES FESTES i un magnífic 2016!

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

Logo_Antum footer   
     © 2015 Antum | Antum Life

Elaborado con Pasión